غذاهایی که تنها در جزیره کیش پیدا می شوند

تجربه سفر به منطقه ای خارج از محل سکونت بدون چشیدن طعم غذاهای محلی آن ناحیه کامل نخواهد شد. زمانی که عزم سفر می کنید نیز باید خودتان را برای تجربه آداب و رسوم آن ناحیه هم آماده کنید. به هر شهری که در ایران سفر کنید با فرهنگ های مختلفی رو به رو خواهید شد که بررسی آن ها می تواند اطلاعات زیادی در اختیارتان قرار دهد. یکی از  همین تجربه های لذت بخش، چشیدن طعم غذاهای محلی است. جزیره کیش به عنوان یکی از جزایر محبوب جنوب ایران، غذاهای محلی متعددی در خود دارد و مسافران می توانند با امتحان کردن آن ها به فرهنگ و آداب مردم این منطقه پی ببرند. اگر عاشق غذا هستید و وقتی به سفر می روید مدام دنبال رستوران های مختلف و تجربه طعم غذاهای محلی می گردید در این مقاله همراه ما باشید تا با هم غذاهای محلی که قرار است در جزیره کیش با آن ها رو به رو شوید را مرور کنیم.

 

آپلود عکس

 

غذاهای محلی جزیره کیش

هر شهری غذاهای محلی خاص خود را دارد که نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم آن شهر هستند. شاید چشیدن طعم غذاهای سنتی بهترین و به یادماندنی ترین اتفاقی باشد که در طول هر سفر رخ می دهد.  جزیره کیش اگر چه به نظر یک مکان مدرن می رسد اما قدمت زندگی در آن به سال ها قبل باز می گردد و همین امر موجب می شود غذاهای سنتی زیادی برای سرو در این ناحیه وجود داشته باشد. در ادامه سعی می کنیم برخی از این غذاهای محلی را با هم مرور کنیم و ببینیم چگونه می توانیم از خوردنشان نهایت لذت را ببریم.

مضروبه

برای آن هایی که عاشق ماهی هستند مضروبه می تواند بهترین انتخاب باشد. این غذا از ماهی، سیر و نوعی سبزی تشکیل می شود.

محمر

تا به حال شده است به سراغ غذاهای شیرین بروید و طعم آن ها را دوست داشته باشید؟ طرفدار غذاهای شیرین هستید یا ترجیح می دهید غذاهای شور و ترش را در زندگی تان امتحان کنید؟ اگر جزو آن دسته از افرادی باشید که غذاهای شیرین را بیشتر ترجیح می دهند محمر بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این غذا یک نوع برنج شیرین شده است که در کنار ماهی سرو می شود.

مرقوق

یکی از غذاهای معروف و سنتی جزیره کیش مرقوق است. در این غذا از سبزیجات مختلف و گوشت استفاده می شود و طعم بی نظیری در اختیار مسافران قرار می گیرد.

سمک مشوی

سمک مشوی اگر چه نام عجیب و غریبی دارد اما همان ماهی سرخ شده است که در پخت آن از ادویه های معطر متعددی استفاده شده است. برخی از اهالی کیش عرب زبان هستند و غذاهای تند و ادویه دار را به غذاهای معمولی و بدون ادویه ترجیح می دهند. به همین دلیل این غذای پر ادویه جزو محبوب ترین غذاهای این افراد محسوب می شود. اگر شما هم غذاهای ادویه دار را دوست دارید و عاشق طعم ماهی هستید می توانید از خوردن سمک مشوی لذت ببرید.

 

هریسه

یکی دیگر از غذاهای سنتی جزیره کیش هریسه است. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا بسیار شبیه حلیم است و در پخت آن از بلغور و مرغ یا گوشت استفاده می شود. علاوه بر این مواد، معمولا برای طعم بخشیدن به هریسه از هل و دارچین نیز استفاده می کنند.

 

آپلود عکس

 

قلیه ماهی، لذیذ ترین غذا در جزیره کیش

اگرچه قلیه ماهی در شهرهای جنوبی ایران به وفور یافت می شود و نمی توان آن را صرفا متعلق به جزیره کیش دانست اما قلیه ماهی که در این ناحیه سرو می شود طعم و عطر خاصی دارد. برای پخت این غذا از سبزیجات و چاشنی های مختلفی استفاده می شود و همین امر بر خوشمزگی آن می افزاید. اگر عاشق قلیه ماهی هستید حتما قلیه ماهی که در جزیره کیش سرو می شود را هم امتحان کنید.

برنج مجبوس، معروف ترین غذای جزیره کیش

نوبتی هم که باشد نوبت به معروف ترین غذای جزیره کیش می رسد. برنج مجبوس جزو معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای این جزیره است و طرفداران خاص خود را دارد. این غذا به عنوان یکی از غذاهای اصلی مجالس مهم به کار می رود و در مراسم عروسی نیز سرو می شود. این برنج به همراه ماهی، مرغ یا گوشت پخته می شود. شاید چیزی که این برنج را از سایر غذاهای جزیره متمایز می کند نحوه پخت آن باشد. در پخت این برنج از ادویه های خاصی استفاده می شود و همین امر موجب می شود نتیجه نهایی یک غذای عالی با طعمی شگفت انگیز باشد. از جمله مهم ترین موادی که در تهیه این برنج به کار می رود می توان به پیاز، گوجه فرنگی، تخم گشنیز، فلفل سیاه، میخک، چوب دارچین، زردچوبه و نمک اشاره کرد. همه این ترکیبات دست به دست هم می دهند تا طعم بی نظیری را برای شما خلق کنند.

به کمک سایت لحظه آخر می توانید با تورهای گردشگری مختلف آشنا شوید و بر اساس تمایلتان یکی از تور های پیشنهاد شده را انتخاب کنید. به هنگام سفر به جزیره کیش امتحان کردن غذاهای سنتی اش را فراموش نکنید.

 

آپلود عکس

 

Leave a Comment