قیمت سیتریک اسید مرک

طعم دهنده نوشیدنی ها : جوهر لیمو علاوه بر این‌که به عنوان حافظ در نوشیدنی های گازدار و آبمیوه ها بکار می رود، همچنین طعم ترش خوشایندی را هم به آن ها می دهد که در نوشابه ها به لطف معین است. مقدار این اسید در نوشیدنی ها بسته به تولید کننده آن مختلف است، ولی می تواند از ۰٫۰۳ گرم در هر اونس تا ۰٫۲۲ گرم در اسید سیتریک قطب جنوب هر اونس باشد. تعدادی عملکرد برای ایجاد اسید سیتریک کلیدی استعمال از ملاس انجام شده است، که به دلیل ناچیز هزینه بودن و محتوای قند فراوان ترجیح داده می شود. حیاتی استعمال از فنآوریهای مدرن تخمیر، قابلیت حصول ۹۵ کیلوگرم سیتریک اسید از ۱۰۰ کیلوگرم قند مصرفی، با غلظت آخرین بیش از ۲۰۰ گرم در ۱لیتر، وجود دارد. اسید سیتریک در ایجاد این مکمل ها خوراکی و دارویی به منظور ارتقا شتاب جذب و نیز بهبود طعم بکار می رود برای مثال ، قرص ویتامین C ادغام نشده حیاتی سیتریک ، فراوان تلخ و بد طعم است. مهمترین شروط دوام ایجاد در همین کارگاه چیست؟ کلیدی همین حال، احتمال پیدایش حساسیت نسبت به افزودنی ها وجود دارد. مهم اینکار می اقتدار مقدار متعددی پنیر را در زمان اندکی ایجاد نمود. حال ساخت اسید سیتریک در دنیا چیزی حدود ۱.۶ میلیون بدن در سال تقریب زده شده است؛ که ۹۹٪ آن از طرز تخمیر میکروبی تولید میشود. برای تولید سیتریک اسید از نوعی قارچ مخمر به نام اسپرژیل که بر روی شکر رویش می نماید استعمال می گردد. طرز تنظیم جوهر لیمو به صورتی می باشد که از طرق کشت دادن کپکی اهمیت نام آسپرژیلوس، روی شکر حاصل می شود. به ادله این که جوهر لیمو ، اسید طبیعی موجود در مرکبات می باشد ، در صورت به کار گیری در شوینده ، به تیتر اسانس لیمو نیز کار کرده و بوی مطبوعی ایجاد می کند. آن گاه بعد از آن از یک‌سری سال فرایند صنعتی شدن آن در سال ۱۸۹۰ در صنایع مرکبات ایتالیا انجام شد. از آن جایی که سیتریک اسید، یک اسید غیر سمی بوده و کاربرد های بسیاری در صنایع مختلف دارد، هر روزه مقدار تقاضای این اسید آلی نسبت به میزان تولید آن افزایش می یابد و این امری تماما طبیعی است. تولید پنیر : برای ساخت گونه های پنیر بخصوص پنیر موزارلا از اسید سیتریک بعنوان کاتالیست بمنظور تخمیر فوری شیر و دلمه بستن پروتئین آن استفاده می کنند. اسید سیتریک به طور طبیعی در مقادیر بالا در مرکبات وجود داراست و جور تجاری آن به صورت پودر سفید رنگ با طعم ترش خرید و فروش می شود. مواردی از تغییر رنگ گزاش شد، اما گیاهان حتی پس از استعمال از اسید هنوز سالم بودند. طبق گزارش های ارائه شده در تحقیقات علمی ، قابلیت و امکان ایجاد درد مفاصل و یا تورم و سفتی ، درد های عضلانی ، درد شکم و تنگی نفس پس از مصرف جوهر لیمو وجود دارد. اگر از تایپ کردن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در آیتم اسید هیدروکسی سیتریک لطفا از برگه ما بخواهید.